Overige vrijwilligers

Sponsorcommissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  houden zich bezig met sponsorwerving.

Jeugdcommissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Marco Vugts en Annyka van der Schoot bemensen de jeugdcommissie. Deze commissie organiseert onder andere het Jeugdkamp (zie Foto's), een disco, het Schoolhandbaltoernooi en Welp van de week.

Activiteitencommissie
Momenteel zijn er geen leden die de activiteitencommissie bemensen.

Vertrouwenspersoon
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. treedt op als vertrouwenspersoon.

Verzorging 't Ruiven bij thuiswedstrijden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zorgt voor de sponsor banners.

Handballen
Bij Ad Kolen kun je handballen kopen: zie voor meer informatie bij Handbal benodigdheden