ACTIE: Unieke 013 sneakers

Op basis van de vele positieve reactie op de aankondiging van deze actie in het Brabants Dagblad, heeft White Demons besloten mee te doen. Er worden in eerste instantie 500 paar schoenen geproduceerd. (Er doen meerdere verenigingen mee) De €13 donatie van de verkochte schoenen is voor White Demons. De schoenen zullen eind juni in Nederland zijn. Deze 500 paar bestaan uit alle 5 de kleuren, in alle beschikbare maten, van zowel de heren- als de damesschoen. Wellicht blijft het beperkt tot deze 500 paar en worden dit collectors items!

Voor diegenen die de schoenen graag willen zien en passen, kunnen we kijken of we - na levering eind juni - een bijeenkomst kunnen plannen. Je bespaart dan verzendkosten, kan de schoen passen en kan ze direct meenemen. Online blijft de keuze vrij. 

Hoe werkt het?
De verkoop start binnenkort via www.tilburgstappers.nl en de daaraan gekoppelde webshop van de fabrikant. Bij de bestelling kan je aangeven dat er  €13 (per paar) mag worden gedoneerd. Je ontvangt een factuur van de fabrikant voor Tilburg Stappers van €90 bestaande uit €77 (incl. BTW) voor de schoenen en €13 donatie aan de club naar keuze + verzendkosten.