Edith en Ries benoemd tot erelid

9 mei 2019 - Op 8 mei – de dag dat White Demons haar 46-jarige jubileum vierde – zijn Edith van Dijk en Ries Vugts benoemd tot erelid van White Demons. Beiden zijn al meer dan twintig jaar actief als vrijwilliger voor onze vereniging. Tijdens de algemene ledenvergadering werden Edith en Ries verrast met de benoeming tot erelid. 

Edith van Dijk heeft ruim twintig jaar activiteiten georganiseerd voor de jeugd van White Demons, zoals het jeugdkamp, disco’s en schoolhandbaltoernooien. Ook is ze ruim vijftien jaar bestuurslid geweest. Daarnaast hield Edith zich bezig met het wedstrijdsecretariaat. 

Ries Vugts is vanaf de oprichting van de vereniging al lid van White Demons, al 46 jaar dus. Hij is de penningmeester van de vereniging, maar is vooral de drijvende kracht achter alles wat te maken heeft met de accommodatie op sportpark De Rauwbraken, waar het clubgebouw De Kraacht staat. Ries regelt de inkoop, de verkoop, de bemensing, maar denkt ook aan onderhoud en schoonmaak.

Hun jarenlange, tomeloze en vrijwillige inzet en enthousiaste betrokkenheid bij de vereniging is de reden dat zij nu zijn benoemd tot erelid. Wij feliciteren hen van harte hiermee!