ACTIE: Unieke 013 sneakers

Op basis van de vele positieve reactie op de aankondiging van deze actie in het Brabants Dagblad, heeft White Demons besloten mee te doen. Er worden in eerste instantie 500 paar schoenen geproduceerd. (Er doen meerdere verenigingen mee) De €13 donatie van de verkochte schoenen is voor White Demons. De schoenen zullen eind juni in Nederland zijn. Deze 500 paar bestaan uit alle 5 de kleuren, in alle beschikbare maten, van zowel de heren- als de damesschoen. Wellicht blijft het beperkt tot deze 500 paar en worden dit collectors items!

Voor diegenen die de schoenen graag willen zien en passen, kunnen we kijken of we - na levering eind juni - een bijeenkomst kunnen plannen. Je bespaart dan verzendkosten, kan de schoen passen en kan ze direct meenemen. Online blijft de keuze vrij. 

Hoe werkt het?
De verkoop start binnenkort via www.tilburgstappers.nl en de daaraan gekoppelde webshop van de fabrikant. Bij de bestelling kan je aangeven dat er  €13 (per paar) mag worden gedoneerd. Je ontvangt een factuur van de fabrikant voor Tilburg Stappers van €90 bestaande uit €77 (incl. BTW) voor de schoenen en €13 donatie aan de club naar keuze + verzendkosten.

    

 

In memoriam - Peter de Haan

22 februari 2021 - Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Peter de Haan. Peter was een gewaard lid en scheidsrechter van onze vereniging. Wij wensen Caro, Sarah en Lenne heel veel sterkte!

Eendracht maakt kracht

18 november 2020 - Afgelopen jaar hebben we met de hele vereniging hard gespaard voor de textielactie. Dat was ook wel te merken. Kleedkamer 4 lag vol en kleedkamer 3 was ook voor meer dan de helft gevuld. Dit was dan ook zoveel dat het niet met drie of vier man te doen was om de container te vullen. Dus is in de ochtend een app verstuurd naar alle teams voor hulp tussen 15.00 en 16.00 uur en eventueel nog een uurtje in de avond. Hoe mooi is het dan om, om 15.00 uur, steeds meer mensen aan te zien komen die de handen mee uit de mouwen steken en die al het textiel uit kleedkamers 3 en 4 's middags al in de container krijgen. Nu is het afwachten hoeveel kilo dat het gaat zijn. 

Danique, Anne, Sam, Minou, Bente, Koen, Paul, Cindy, Ieke, Marc, Anouk, Joep en Lisa heel erg bedankt voor jullie hulp. En ook dank aan degene die zich al aangemeld hadden om eventueel 's avonds te komen helpen. 

Tot slot nog een gejatte quote: "Eendracht maakt macht, maar bij ons Kracht!!"

      

Veilig sporten is belangrijk!

22 april 2021 - Sinds half april hangt er op sportpark De Rauwbraken aan ons clubhuis De Kraacht op twee plaatsen een bord met de regels, bedoeld om pesten te voorkomen. 

Pesten komt overal en te vaak voor. Sportverenigingen zijn daarop helaas geen uitzondering. Om dit tegen te gaan in onze vereniging, is onder meer het pestprotocol opgezet. Dit protocol helpt bij het tijdig signaleren van pestgedrag en om de betrokkenen op de juiste manier te benaderen. Het stelt onze leden en vereniging in staat om adequaat op te treden tegen pestgedrag. Op deze manier staan we als leden en vereniging samen sterk tegen pesten en sport iedereen met plezier! 

Het pestprotocol is een van de aspecten uit onze gedragscode tegen agressie, intimidatie en grensoverschrijdend gedrag. White Demons is een vereniging waar sportplezier centraal staat. Daarbij zijn sportiviteit en respect zeer belangrijk, zowel in het veld als langs de lijn. 

Uitslag online spelshow en trekking Club van 100

18 januari 2021 - De online spelshow op 15 januari was een succes, zoals we uit jullie positieve reacties begrepen! Zelfs met de echo (probleem is gevonden, dus daar hebben we volgende keer geen last meer van). Graag bedanken we alle deelnemers voor de deelname. 

De prijswinnaars van de online spelshow hebben inmiddels allen hun prijs ontvangen, proficiat nogmaals! Met de prijswinnaars van de club van 100 wordt binnenkort contact opgenomen (of dit is reeds gebeurd). Wij gaan ons beraden op de het volgende online evenement wat we voor jullie kunnen organiseren. Heb je suggesties, laat het weten en we gaan er naar kijken. 

**Prijswinnaars jeugd spelshow** 

  • 1e prijs Sanne van A.
  • 2e prijs Sam van G.
  • 3e prijs Bente van G.
  • Foto prijs Sophie D.

**Prijswinnaars senioren spelshow**

  • 1e prijs Hein van R.
  • Foto prijs Anouk P. en Niels V. (Larissa V.)

**Prijswinnaars club van 100**

  • €25,- Frans van de P., Peter M., Iefke V., Hanneke van de H., Jochem D.
  • €50,- Annyka van der S., Igor en Monique M., Ad van de W., Willem van L., Stefan van A.
  • €125,- Thijs F., Mario J.
  • €250,- Nicole van E.

In memoriam - Ad Vugs

7 november 2020 - Afgelopen week ontvingen we het bericht dat Ad Vugs op 3 november na een kort ziekbed is overleden. Ongeveer 30 jaar geleden kwam Ad via zijn kinderen voor het eerst bij White Demons en sindsdien kon de club wekelijks rekenen op zijn aanwezigheid. Dat hij met zijn bedrijf Boomkwekerij Hoogeind shirtsponsor werd, en nog steeds is, vond hij vanzelfsprekend. 
Verdrietig, maar ook vervuld met mooie herinneringen denken wij terug aan Ad. Wij wensen zijn vrouw Annie, zijn kinderen Janus, Pieter, Anneke en Marjan, zijn kleinkinderen en verdere familie en vele vrienden veel sterkte met hun verlies.