In memoriam - Peter de Haan

22 februari 2021 - Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Peter de Haan. Peter was een gewaard lid en scheidsrechter van onze vereniging. Wij wensen Caro, Sarah en Lenne heel veel sterkte!

Eendracht maakt kracht

18 november 2020 - Afgelopen jaar hebben we met de hele vereniging hard gespaard voor de textielactie. Dat was ook wel te merken. Kleedkamer 4 lag vol en kleedkamer 3 was ook voor meer dan de helft gevuld. Dit was dan ook zoveel dat het niet met drie of vier man te doen was om de container te vullen. Dus is in de ochtend een app verstuurd naar alle teams voor hulp tussen 15.00 en 16.00 uur en eventueel nog een uurtje in de avond. Hoe mooi is het dan om, om 15.00 uur, steeds meer mensen aan te zien komen die de handen mee uit de mouwen steken en die al het textiel uit kleedkamers 3 en 4 's middags al in de container krijgen. Nu is het afwachten hoeveel kilo dat het gaat zijn. 

Danique, Anne, Sam, Minou, Bente, Koen, Paul, Cindy, Ieke, Marc, Anouk, Joep en Lisa heel erg bedankt voor jullie hulp. En ook dank aan degene die zich al aangemeld hadden om eventueel 's avonds te komen helpen. 

Tot slot nog een gejatte quote: "Eendracht maakt macht, maar bij ons Kracht!!"

      

F-jeugd Festijn: Een ochtend vol handbalplezier!

19 september 2020 - Eindelijk... Na lang wachten kon op vandaag ook de F-jeugd weer een ochtendje handballen. Vol spanning stonden ze op het veld, samen met nog negen teams van andere verenigingen. De dag begon met de hele bups bij elkaar tijdens een groepswarming-up: vol energie springen, armen losdraaien en de bal overgooien. Nadat alles los was gegooid, gingen de kids door middel van verschillende handbalspellen lekker aan de slag. Er werd een parcours afgelegd, op goal geschoten en met de bal geoefend.

Na een uur spelplezier was het dan eindelijk zover: er mochten weer wedstrijdjes worden gespeeld! En wat zag het er weer heerlijk uit... De F-jeugd had duidelijk plezier en de ballen vlogen je om de oren. Na twee mooie potjes, konden de ouders hun kinderen weer moe, maar voldaan, in de auto mee naar huis nemen.

Uitslag online spelshow en trekking Club van 100

18 januari 2021 - De online spelshow op 15 januari was een succes, zoals we uit jullie positieve reacties begrepen! Zelfs met de echo (probleem is gevonden, dus daar hebben we volgende keer geen last meer van). Graag bedanken we alle deelnemers voor de deelname. 

De prijswinnaars van de online spelshow hebben inmiddels allen hun prijs ontvangen, proficiat nogmaals! Met de prijswinnaars van de club van 100 wordt binnenkort contact opgenomen (of dit is reeds gebeurd). Wij gaan ons beraden op de het volgende online evenement wat we voor jullie kunnen organiseren. Heb je suggesties, laat het weten en we gaan er naar kijken. 

**Prijswinnaars jeugd spelshow** 

  • 1e prijs Sanne van A.
  • 2e prijs Sam van G.
  • 3e prijs Bente van G.
  • Foto prijs Sophie D.

**Prijswinnaars senioren spelshow**

  • 1e prijs Hein van R.
  • Foto prijs Anouk P. en Niels V. (Larissa V.)

**Prijswinnaars club van 100**

  • €25,- Frans van de P., Peter M., Iefke V., Hanneke van de H., Jochem D.
  • €50,- Annyka van der S., Igor en Monique M., Ad van de W., Willem van L., Stefan van A.
  • €125,- Thijs F., Mario J.
  • €250,- Nicole van E.

In memoriam - Ad Vugs

7 november 2020 - Afgelopen week ontvingen we het bericht dat Ad Vugs op 3 november na een kort ziekbed is overleden. Ongeveer 30 jaar geleden kwam Ad via zijn kinderen voor het eerst bij White Demons en sindsdien kon de club wekelijks rekenen op zijn aanwezigheid. Dat hij met zijn bedrijf Boomkwekerij Hoogeind shirtsponsor werd, en nog steeds is, vond hij vanzelfsprekend. 
Verdrietig, maar ook vervuld met mooie herinneringen denken wij terug aan Ad. Wij wensen zijn vrouw Annie, zijn kinderen Janus, Pieter, Anneke en Marjan, zijn kleinkinderen en verdere familie en vele vrienden veel sterkte met hun verlies.

Coronamaatregelen seizoen 2020-2021

Dit handbalseizoen hebben we helaas nog steeds te maken met het coronavirus en de maatregelen die daarbij horen. We hebben alle maatregelen voor je op een rij gezet. Lees dit heel goed door! Wij vertrouwen erop dat we ons met z’n allen aan alle regels houden, zodat we kunnen blijven handballen.