Heren Senioren 3 kampioen zaalhandbal 2019-2020!

20 mei 2020 - Niet alleen onze D3-jeugd heeft het zaalseizoen afgesloten met een kampioenschap. Ondanks het rare einde van de competitie door het coronavirus mogen ook de heren van HS3 zich kampioen voelen.

Wat een mooi samenspel heeft dit team laten zien dit seizoen. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan dit kampioenschap. Ook spelers uit de B-jeugd hebben uitstekend hun best gedaan; hun hulp was zeer welkom en ook nodig door de vele blessures. Maar zelfs de geblesseerde heren assisteerden de coach, waardoor de teamspirit intact bleef. Met maar één keer een verlies, één gelijkspel en 13 gewonnen wedstrijden was het ook voor de supporters een mooi seizoen om naar te kijken. Hopelijk wordt het volgende seizoen net zo mooi, maar dan met een mooiere afsluiting inclusief bloemen en een schaal.

Heren, namens alle leden van White Demons van harte gefeliciteerd!!

D3 kampioen zaalhandbal 2019-2020!

20 april 2020 - Als een groep jonge honden begonnen de elf jongens aan het seizoen. Met acht jongens komende van de E, een jongen die nog nooit had gehandbald en twee tweedejaars D was er meteen een basis voor iets moois.

Bij de D begint het spelletje steeds meer op echt handbal te lijken, iets waar een aantal in het begin moeite mee had. Meer vaste posities, meer afspraken, discipline en meer teamwork. Iets wat nodig is om echt samen te kunnen presteren. Maar dit werd allemaal goed opgepakt en onder begeleiding van een gedreven trainer, enthousiaste coaches en mogelijk nog enthousiastere ouders werd het een geweldig en leuk seizoen. Naast de gebruikelijke handbaltrainingen zijn er ook trainingen gevolgd bij Piazza, met daarnaast nog een Hapkido les, waarbij hard werken en plezier voorop stonden.

Iedere week leek de teamgeest te groeien en werd het spel beter. Samenspel ging steeds beter, de keepers groeiden in hun rol en iedereen gunde elkaar de kans op weer een doelpunt. Ondanks dat sommige wedstrijden met groot verschil werden gewonnen, was er altijd respect naar de tegenstander.

Halverwege was er al het herfstkampioenschap, wat gevierd werd met een avondje JumpXL en een medaille. 

De laatst gespeelde wedstrijd was het team nog geen kampioen. Na enkele dagen, na het eerste bericht van het coronavirus in Nederland werd er afgegroet met de voeten, wat enkele kinderen maar raar vonden. De dag erna speelde de nummer twee op de ranglijst gelijk, wat niet zo vaak voorkomt bij handbal en het kampioenschap van de D3 was een feit. Uiteindelijk werd het kampioenschap met maar één verliespunt en een doelsaldo van +156 overtuigend binnen gehaald.

Dus, als het handbal weer opgepakt kan worden, zal er alsnog een bescheiden kampioensfeestje gevierd worden. Namens alle leden van White Demons van harte gefeliciteerd!

Jeugdactiviteiten seizoen 2019-2020

Dit seizoen heeft de jeugdcommissie weer een aantal fantastische activiteiten in petto:

  • 1 november: Lampion speurtocht vanuit De Kraacht (19.30 - 21.30 uur)
  • 16 november: Spandoeken maken in De Kraacht (13.00 - 14.30 uur)
  • 14 februari: Carnavalsdisco in De Kraacht (19.30 - 21.00 uur)
  • 15-16-17 mei: Jeugdkamp

All together now

2 mei 2020 - “We’re all in this together”. Ook in ten tijden van corona willen we samen handballen! Afgelopen weken hebben we dat op deze manier opgelost. Kijk de film en geniet van de clubsfeer van White Demons.

 

Vriendjes- en vriendinnetjeswedstrijd een succes!

2 november 2019 - Afgelopen zaterdag was het zover, alle kinderen van de F-jeugd mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen om eens te komen proeven van het handbalspel.

Om 9.00 uur waren er in totaal 17 kinderen die gezellig mee wilden doen. We begonnen met een warming-up, even rennen om warm te worden voor de wedstrijdjes. Daarna eens kijken wat je nou met die bal moet doen, je voet naar voren en je arm omhoog en ver gooien samen. Dat ging al goed zeg! En wat zijn al die regeltjes nou allemaal? Eventjes uitleggen hoe het allemaal moet dan maar! De kinderen die al lid zijn konden heel goed vertellen wat je allemaal wel en niet mag.

En daarna was het dan eindelijk tijd om een echte wedstrijd te gaan spelen. 3 teams hebben we gemaakt en we hebben 3x10 minuten tegen elkaar gehandbald. Wat was het leuk om jullie allemaal bezig te zien, allemaal lekker veel op en neer gerend, op doel geschoten en soms zelfs gescoord!! Pfoe, en toen was het helaas alweer afgelopen. Met nog wat lekkers op de tribune sloten we een heel leuk handbal-uurtje af.

Als je het leuk vindt om nog eens mee te komen trainen, ben je altijd welkom bij de training op dinsdagavond (17.30 uur).

Meiden E1 ook kampioen veldcompetitie

15 juni 2019 - De E1 zijn ook in de buitencompetitie (ongeslagen) kampioen geworden!! In de zaalcompetitie waren ze namelijk ook al kampioen! Gefeliciteerd meiden en coach Sebastiaan!! Wat een knappe prestatie. En na de wedstrijd is het kampioenschap op geheel eigen wijze gevierd!