De vijftiende editie van de KRAACHT KUP is op 4 en 5 juli 2020

Met veel plezier presenteren wij in 2020 de 15e editie van de KRAACHT KUP. Op sportpark De Rauwbraken in Berkel-Enschot bieden we een mix van veldhandbal, shoot-out én beachhandbal. Dit alles overgoten met een fikse dosis Brabantse gezelligheid.

Handbalvereniging White Demons verwelkomt alle spelers, speelsters, begeleider en bezoekers! We gaan er een weekend gezellig tegenaan! Twee dagen handbalplezier bij H.V. White Demons met handballers uit allerlei windstreken. Dit jaar is een jubileumjaar, de Kraacht Kup bestaat namelijk 15 jaar! Tijdens de Kraacht Kup willen wij handballiefhebbers laten meegenieten van onze clubcultuur, die in twee woorden uitgedrukt kan worden: sportieve vriendschap!

We gaan van dit weekend wederom een groot handbalfeest maken. Het unieke aan de Kraacht Kup is de koppeling tussen normale handbalwedstrijden en Shoot-Out. Een wedstrijd duurt 2 x 10 minuten, waarna ieder team nog zes Shoot-Out pogingen heeft. De totale score resulteert in de eindstand. Spanning is dus verzekerd tot het allerlaatste moment.

Het toernooi zal er iets anders uitzien dan andere jaren! Lees hieronder wat we voor jullie in petto hebben tijdens het mooiste sportweekend van het jaar!

  • Zaterdag 4 juli staat in het teken van het jeugdige enthousiasme en talent. Dat wil zeggen F-jeugd tot en met B-jeugd. De entourage wordt geheel afgestemd op de jeugd en de enthousiaste support. 
  • Zondag 5 juli is de dag van het toernooi voor de A-jeugd en senioren, waarbij het seniorentoernooi in de vorm van een recreatietoernooi wordt gespeeld.

Beachhandbal

Op zaterdag 4 juli is er voor de A-jeugd en senioren in de namiddag en avond een beachhandbal evenement. Er is een onderscheid gemaakt tussen een breedtesport klasse (handbalervaring) en een recreatiesport klasse. Indien er genoeg animo is, zal op zondagochtend een beachhandbal evenement voor de jeugd georganiseerd worden. 

BBQ

Op zaterdag 4 juli bieden we de mogelijkheid om te BBQ'en. Daarbij maken we onderscheid in 3 BBQ-pakketten. Zo kan je na een lange handbaldag nog even nagenieten en de dag gezellig met de teams afsluiten.

Kosten

De inschrijfkosten bedragen €25,- per team met een maximum van €125,- per vereniging, exclusief ontbijtkosten.
Het is verplicht om scheidsrechters aan te leveren: 1 per 2 teams (bij oneven aantal teams wordt naar boven afgerond).

Inschrijven

Wij kijken uit naar een sportief weekend! Schrijf je dus snel in!

Schrijf je voor 31 maart in en ontvang €10,- korting per ingeschreven team!

Meer info

  • Voor informatie kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.