Laatste nieuws

Verenigingsdag 4 juli
Meer informatie over de Verenigingsdag op 4 juli volgt binnenkort via onze social media en per e-mail. Noteer alvast de datum!

Trainingen worden weer gestart
Maandag 11 mei zijn de jeugdtrainingen weer gestart voor onze leden. Wedstrijden zijn de komende tijd nog niet toegestaan. Maar wat is het fijn dat onze (jeugd)leden weer in actie mogen komen op sportpark De Rauwbraken! 

Voor ieders veiligheid is een protocol opgesteld dat nageleefd moet worden. Dit houdt onder meer in dat sporters vanaf 13 jaar 1,5 meter afstand moeten houden tot alle andere personen, dus ook tot trainers en andere sporters. Voor sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde. Uiteraard gelden ook de algemene hygiëneregels, dus blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Verder moeten onze leden in sportkleding naar de training komen. De kleedkamers zijn namelijk gesloten. Je kan dus ook niet douchen of naar het toilet. We vragen iedereen om niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de training te komen en direct naar het veld te gaan waar je je trainer ziet staan. Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren).

Het volledige protocol is hier te lezen.

We vragen iedereen dringend om je aan het protocol te houden! Waarschijnlijk ten overvloede, maar nogmaals de algemene veiligheids- en hygiëneregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten; 
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar onderling);
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet;
  • Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden;
  • Vermijd het aanraken van je gezicht;
  • Schud geen handen.

Pestprotocol
Pesten komt overal en te vaak voor. Sportverenigingen zijn daarop helaas geen uitzondering. Daarom is door de vertrouwenspersonen van White Demons (dit zijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) een pestprotocol opgezet. Dit protocol helpt bij het tijdig signaleren van pestgedrag en om de betrokkenen op de juiste manier te benaderen. Het stelt jou als lid en de vereniging in staat om op te kunnen treden tegen pestgedrag. Op deze manier staan we als leden en vereniging samen sterk tegen pesten en sport een ieder met plezier.