White Demons doet mee met Rabobank Clubkas Campagne 2018!

De Rabobank Hart van Brabant, heeft jaarlijks een actie, Hart voor uw Club. Daarbij wordt een pot met geld verdeeld van € 200.000 over de verenigingen in onze regio. White Demons heeft aan deze actie al een aantal keer aan deelgenomen en gemiddeld een bedrag van € 1.375,- per keer opgehaald.

Wij willen ook dit jaar graag een beroep doen op onze leden en vrienden die lid zijn van de Rabobank, om op White Demons te stemmen!

Op dinsdag 2 oktober 2018 ontvangen leden van de Rabobank een unieke code van de Rabobank waarmee je je stem kunt uitbrengen. De stemperiode loopt van 2 oktober tot en met 14 oktober 2018. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan het lid maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mag uitbrengen.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van Brabant mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden.