Mooi resultaat Rabobank Clubkas Campagne 2018

31 oktober 2018 - Deze week ontvingen we van Rabobank Hart Van Brabant de cheque met onze opbrengst in de Rabobank Clubkas Campagne 2018. We zijn erg blij met dit mooie bedrag! 

Iedereen bedankt voor het stemmen op White Demons!!!

Ad van Esch Machinale Houtbewerking al 28 jaar sponsor!!

Al 28 jaar sponsor van White Demons: Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV!!!! Wat zijn we trots op al onze sponsors, maar zeker ook deze! 

Tijdens het feestweekend voor het 45-jarig bestaan van White Demons ontving Ad van Esch uit handen van voorzitter Joep Louer een waardevolle herinnering. Bedankt Ad!

Dames C1 in het Stadsnieuws

27 juni 2018 - De Dames C-Jeugd staan vandaag 27 juni prominent in het Stadnieuws (pagina 34).

 

White Demons doet mee met Rabobank Clubkas Campagne 2018!

De Rabobank Hart van Brabant, heeft jaarlijks een actie, Hart voor uw Club. Daarbij wordt een pot met geld verdeeld van € 200.000 over de verenigingen in onze regio. White Demons heeft aan deze actie al een aantal keer aan deelgenomen en gemiddeld een bedrag van € 1.375,- per keer opgehaald.

Wij willen ook dit jaar graag een beroep doen op onze leden en vrienden die lid zijn van de Rabobank, om op White Demons te stemmen!

Op dinsdag 2 oktober 2018 ontvangen leden van de Rabobank een unieke code van de Rabobank waarmee je je stem kunt uitbrengen. De stemperiode loopt van 2 oktober tot en met 14 oktober 2018. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan het lid maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mag uitbrengen.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van Brabant mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden.

Prachtig feestweekend voor het 45-jarig bestaan!

In het weekend van 7, 8 en 9 september vierden we het 45-jarig bestaan van White Demons. Wat kijken we terug op een grandioos weekend! De feestcommissie is in alle opzichten geslaagd in haar missie: voor alle leeftijden gezellige activiteiten in Sportieve Vriendschap.

De jeugd kon los gaan tijdens een dropping op vrijdagavond en een vossenjacht zaterdagmiddag. Ieders kennis over White Demons werd opgefrist tijdens de pubquiz, en daarna volgde het Sensation White Demons feest. Op de zondag was het Recreatietoernooi succesvol terug van weggeweest. 

Zonnige Kraacht Kup 2018

24 juni 2018We kijken terug op een gezellig, geslaagd, zonnige Kraacht Kup. Dank aan alle spelers, scheidsrechters en vrijwilligers voor jullie inzet.