Dames C1 in het Stadsnieuws

27 juni 2018 - De Dames C-Jeugd staan vandaag 27 juni prominent in het Stadnieuws (pagina 34).

 

Grandioos resultaat Textielactie voorjaar 2018

14 juni 2018 - We doen inmiddels een aantal jaren mee met de Textielactie van de gemeente Tilburg. Met 2e en 3e plaatsen heeft dit altijd wel geresulteerd in verdubbeling, maar nooit in de winst. Dat is deze keer veranderd. Met 3.095 kilogram zijn we dit jaar op de eerste plaats geëindigd. Wat gaat inhouden dat onze penningmeester € 1.547,50 bijgeschreven gaat krijgen op de rekening. Wij bedanken dan ook iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan dit resultaat hartelijk. Een speciaal bedankje naar naar Carolien Segers en de vrijwilligers van de Meimarkt. Want zonder jullie inspanningen hadden we dit resultaat niet behaald.

Zonnige Kraacht Kup 2018

24 juni 2018We kijken terug op een gezellig, geslaagd, zonnige Kraacht Kup. Dank aan alle spelers, scheidsrechters en vrijwilligers voor jullie inzet.

 

WhiteTax sluit seizoen af in stijl C1

16 juni 2018 - Vanochtend verloren van Elshout dat dacht dat het kampioen was, maar het niet is. Daarna naar ‘t Bourgondisch Hof in Waalwijk voor een heerlijk broodje hamburger, krulfriet en koude drankjes. Daarna volgde de bitterballenbowling die door Linsey (team) en Stijn (begeleiding) gewonnen werd. Op Medal Plaza heeft zojuist iedereen een gouden medaille gehad omdat het allemaal winnaars zijn. Ook kreeg iedereen een paginagroot krantenartikel met daarin het seizoen in vogelvlucht en voor ieder een persoonlijke noot. (Suzanne krijgt die nog) Nu volgende week nog het toernooi en dan zit het erop. Ik ga het coachen en begeleiden enorm missen maar kijk terug op een mooie tijd. Vooral het afgelopen seizoen was absoluut top. Had ik niet willen missen! 

Bedankt meiden! 
Met vriendelijke groet,
Ron van Kuijk (coach)

  

Meimarkt 2018 - UT GIET AON

19/20 mei 2018 - Na een jaar van afwezigheid is White Demons weer als vanouds aanwezig op de Meimarkt! Editie 2018 ging een week voorafgaand aan de Meimarkt al van start op social media. Degene die de meeste likes had verzameld op een facebookactie won een overlevingspakket met stretcher, slaapzak, eten en drinken om de nacht door te komen. Familie, vrienden en onbekenden, vele van jullie zijn waarschijnlijk tot irritatie aan toe gespamd. Na een aantal spannende dagen waarin we wisselend op de eerste en tweede plek stonden hebben we helaas net het pakket aan onze neus voorbij zien gaan met 478 tegen 530 likes. De stretcher, warme kleding en de boodschappen hebben we zelf maar ingepakt! 

Ieder jaar staan we er weer van te kijken hoeveel zooi (ahum, mooi verkoopbare spullen) jullie weer bij ons aan leveren. Je zou denken dat iedereen inmiddels wel helemaal is opgeruimd :) 

In de vroege ochtend hebben we rond de klok van half 10 de eerste lading ingepakt en geparkeerd bij de Meimarkt. Zo konden we ‘s middags nog even een dutje doen, na die jaren weten we inmiddels wel hoe we het ons zelf zo makkelijk mogelijk moeten maken. Inmiddels zijn we een bekend gezicht en herkennen velen ons weer op de markt. Sommigen denken ook dat we van de organisatie zijn, of iedereen goed terecht is gekomen na onze aanwijzingen hopen we maar, anders hierbij onze excuses :) 

Het traditionele diner werd ook dit jaar weer verzorgd door Saskia en haar meiden. Op de parkeerplek hebben we hiervan genoten in de rust die er nog heerste. De kraam werd geladen en vanaf het moment dat doos 1 tevoorschijn kwam werd er al direct onderhandeld over alles wat een stekker had, de Meimarkt was begonnen! De nacht zette in, man man man, wat was het koud! Waar de een zich even terugtrok in een dikke slaapzak met dikke deken, dikke sokken, drie truien over elkaar op een stretcher achter de kraam, werd voor de kraam de massagetafel in gebruik genomen, is het woord van God door een monnik verkocht en ga zo maar door. Nadat de eerste zonnestralen over de daken heen kwamen werd het ook weer lekker druk en binnen no time werd er weer flink verkocht, in korte broek, slippers en zonnebril, genieten!

Aan het einde van de dag kwamen de welbekende leuzen weer voorbij, alles in de tent voor 50 cent! Maar ook korting als u van die kant komt van links, van de andere kant voor rechts. 

Om de textielactie te steunen hebben we aan het eind van de markt aan iedereen gevraagd om de textiel aan ons te doneren. 2 bussen vol en op naar De Kraacht! De friet werd gehaald en het geld geteld. Wat is de opbrengst na 24 uur in touw te zijn geweest? In tegenstelling tot de eerste berichten hebben we ’s avonds nog een tent verkocht op marktplaats waardoor de omzet uitkwam op negenhonderdtweeëndertig euro en negenennegentig cent! 

Volgend jaar is ons 5e jaar en vieren we ons Meimarkt lustrum! Het doel is om dan uit te komen op een totaal van € 5.000 die we in 5 jaar voor de vereniging binnen hebben gehaald. Wij hebben jullie hulp heel hard nodig dus begin maar alvast met verzamelen! 

Mede mogelijk gemaakt door: Marian Verschuren, Anneloes Bertens-Visser, Cindy de Kroon, Edith van Dijk, Daniëlle van Esch, Wendy Robben, Saskia, Simon, Minou en Bieke Bergmans, Ries Vugts, Rob Verschuren, Sander Versteijnen, Ralf Dreuning, Herman Reijrink en Henk Verschuren. Een speciaal bedankje voor fietsenwinkel de Tweewieler voor het sponsoren van een fiets die flink wat euro’s heeft opgeleverd.

En voor een sfeerimpressie kijk hier!