Welp van de week

Voor de jeugd organiseert White Demons de Welp van de Week. Als Welp van de Week ben je de belangrijkste supporter van Dames 1 of Heren 1. Daarom kom je op een zaterdagavond in sportkleding naar sporthal ’t Ruiven, om samen met je ouders een handbalwedstrijd van Heren 1 of Dames 1 bij te wonen. Jij mag de eerste helft van de wedstrijd samen met de wisselspelers op de bank zitten. Je krijgt daarvoor een T-shirt met alle handtekeningen van de spelers erop. Die doe je aan en mag je na de wedstrijd houden. Als de scheidsrechters het goed vinden, mag je ook de eerste bal van de wedstrijd gooien. Je ouders blijven op de tribune zitten. Na de rust kun je dan daarbij gaan zitten voor de tweede helft van de wedstrijd. In de pauze krijg je drinken met iets lekkers. Wie wil dat nou niet???? O ja…. je mag kiezen of je bij Dames 1 of bij Heren 1 wilt zijn. En het is alleen als er thuis gespeeld wordt.

Als deze leuke avond voorbij is, maak je een klein verslagje (dat stuur je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Deze wordt samen met de gemaakte foto’s op de site gezet!!!

Klik hier door voor meer informatie.  Heb jij of je ouders nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil jij dit meemaken, geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wie was er Welp van de Week in het seizoen 2017-2018?

  • Lotte Donkers (28 januari 2018)
    "Vandaag was ik welp van de week en zag ik de dames 1 schitteren op het veld. En White Demons won ook nog eens met 14-13. Ik vond het heel erg leuk hierbij te zijn. Met vriendelijke groet van een trotse welp van de week Lotte Donkers."

Wie waren in het seizoen 2016-2017 Welp van Week?

Wie was in het seizoen 2015-2016 Welp van de Week?

Wie waren in het seizoen 2014-2015 Welp van de Week?