Meimarkt

De afgelopen paar jaar hebben we mee gedaan met de Meimarkt in Tilburg. Dit heeft een aardig resultaat voor de clubkas opgeleverd. 

Meimarkt 2018

Belevenissen Meimarkt 2016

‘Als je het bij ons niet vindt, vind je het nergens!’ 
Opbrengst Meimarkt Tilburg: 913,26 euro.

Wat is nou 28 uur op een mensenleven!? Meimarkt Tilburg 2016 betekent SAMEN met veel PLEZIER de kou en regen doorstaan en dag en nacht doorgaan. Dankzij de druk bezochte inzamelmomenten konden we op zaterdagmiddag 13.00 uur een aanhanger en 2 bussen gaan inladen. 

  • ‘Dat past er nooit meer bij!’ 
  • ‘Vouw t maar kleiner en duwt m er maar achter in.’
  • ‘Douw t er mar bij, als t nie past verkoop ik het onderweg wel’. 

Klaar voor vertrek.

In onze zelfgemaakte keuken (lang leve een plastic zeil en bijzettafeltje) blijven we uit de wind wachten tot de Meimarkt opgebouwd wordt. We drinken wat en nuttigen er ons diner. Wachten duurt lang, maar het wordt beloond doordat we met aanhanger en bus bij onze kraam kunnen komen. Ook nu wordt duidelijk dat de opgedane ervaring ons helpt om heel gestructureerd de 123! bananendozen en alle losse spullen achter onze kraam te krijgen. We leggen zelf het dak op de kraam, spannen zeiltjes om droog te staan en starten met het inrichten van de kraam. Dit jaar een wat rustiger start door de kou, maar genoeg koopjesjagers om ons van de eerste spullen af te helpen.

De kou zorgde ervoor dat het een rustige nacht werd, maar op zondag werd het weer lekker druk en hebben we heel veel spullen verkocht. Ook dit jaar hebben we tegen een donatie de laatste spullen weggegeven en de restanten bij de kringloop afgegeven. Zondagmiddag 17.00 uur was duidelijk dat we weer een mooi bedrag bij elkaar geschooid hebben.

We bedanken graag onze sjouwers, chauffeurs, kok en diegenen die onze kraam bezocht hebben.

  • ‘Onze speelgoedafdeling bevindt zich hier, de huishoudafdeling is met de roltrap op de tweede etage en de tv afdeling in de kelder.’
  • ‘Nee wij horen niet bij de organisatie…deze jassen zijn gewoon lekker warm.’
  • ‘Waar bent u naar op zoek? Wij hebben namelijk alles. Als je het hier niet kunt vinden, vind je het nergens! Zit er niks bij!? Dat kan niet!'
  • ‘Regenponcho’s 50 cent, 3 voor een euro. U wordt liever nat voor 50 cent!?’

Bekijk hier de foto's.

Team Meimarkt Tilburg 2016:
Daniëlle (coördinatie), Edith, Esther, Marian, Wendy (coördinatie), Saskia, Simon, Cindy.