Club van 100

De leden van de Club van 100 sponsoren White Demons. Deze ‘club’ bestaat al sinds het gulden tijdperk. De gebroeders van Dal (Marcel en John) hebben o.a. met Henk van Gestel (oud barkeeper ’t Ruiven) dit initiatief genomen. Voor hfl. 25,= per jaar, werd je lid van de club van 100. Sinds het Euro tijdperk is dit bedrag gewijzigd in Euro 25,= per jaar. En we zitten inmiddels op bijna 100 leden.

Wat krijg je voor dit bedrag? Ieder jaar in januari vindt er een trekking plaats en dan maak je kans op een van de volgende geldprijzen:

  • 1 maal € 250,-
  • 2 maal € 125,-
  • 5 maal € 50,-
  • 5 maal € 25,-

Ook worden er dan drie troostprijzen verloot onder de aanwezige deelnemers. Reden genoeg om deelnemer te worden. Lees hier het reglement.

Wil je lid worden? Vul het inschrijfformulier in en stuur dit op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kan je ook meer informatie geven. 

De eerstvolgende trekking is op zondag 20 januari tijdens de Nieuwjaarsreceptie (vanaf 15.00 uur). Iedereen is van harte welkom.

Trekking Club van 100 in 2018
Zondag 14 januari 2018 vond in een sfeervolle Kraacht, de nieuwjaarsreceptie en trekking van de club van 100 plaats. Dankjewel aan alle bezoekers. De winnaars van de Club van 100 zijn bekend. Ook de troostprijzen zijn uitgereikt (deelnemer en aanwezig). Alle winnaars van harte gefeliciteerd! En bedankt aan alle deelnemers.